Algemeen

Algemeen

PEEK insight streeft er naar kwalitatieve zorg te leveren. De overheid reikt kaders aan waaraan zorg binnen de GGZ dient te voldoen. Elke zorgaanbieder dient een Kwaliteitsstatuut te hebben waarin dit is opgetekend. Het kwaliteitsstatuut van PEEK insight vindt u hier.
Verder vindt u hieronder beknopte praktische informatie over de praktijk. Voor uitgebreide informatie verwijs ik naar de Algemene Voorwaarden die u hier kunt vinden: Algemene voorwaarden. Leest u de uitgebreide voorwaarden van de praktijk alstublieft door voor u zich aanmeldt, met name ook rond vergoedingen. Informatie die de vertrouwelijkheid van de therapie betreffen vindt u hier Privacy statement.

 

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door van het telefoonnummer of contactformulier gebruik te maken. In de regel neem ik binnen enkele dagen contact met u op. U vindt de gegevens op de contactpagina.

 

Wachtlijst

De praktijk is gehouden aan de Treeknormen, dat wil zeggen dat u na een geaccepteerde aanmelding binnen 4 weken een intakegesprek heeft. De behandeling loopt daarna meteen door. Ik heb een kleine praktijk van één dag per week op de dinsdag en vanaf januari 2024 ook op woensdag. 

 

Meenemen tijdens eerste gesprek

Indien u voor vergoeding in aanmerking wilt komen dient u de volgende zaken mee te nemen tijdens het eerste gesprek:
-    Recente verwijsbrief van de verwijzend huisarts of medisch specialist met vermelding van BGGZ of SGGZ en de AGB-code van de verwijzer;
-    Een identiteitsbewijs met BSN;
-    Een bewijs van verzekering.
Indien u deze zaken niet bij u heeft kan het intakegesprek niet plaatsvinden of is dit voor eigen rekening.